TIL Privat pil pil-hvit

Om TrøndelagKraft

Hei, det er vi som er trøndernes strømleverandør! For folk flest og din bedrift. Vi tror på kraften i folk her i Trøndelag. Og vi tror at vi som jobber her kan være med å utvikle denne regionen videre. Det gjør vi best sammen med folkene som bor her.

 

Du kjenner oss godt

Vi er Trondheim Kraft og TrønderEnergi Marked. Nå har vi slått oss sammen – og er klare for å yte enda mer for din bedrift. Vi vet at strøm har stor betydning for hverdagen din. Så selv om vi får nytt navn og ny logo er det en ting som ikke endrer seg: Du som trønder er fortsatt vår øverste prioritet.

Alt det praktiske er som før

Som kunde slipper du å foreta deg noe. Bedriften din beholder selvsagt den samme gode strømavtalen du har i dag. Og vi er fortsatt tilgjengelig for deg med vår lokale kundeservice som svarer deg på alt du trenger å vite om strøm.

Vi bidrar

Vår jobb er å bidra til et livskraftig lokalmiljø gjennom gode strømpriser, fornøyde kunder og noen ekstra fordeler til de tusen hjem. Vi gir hele TrøndelagKraft.

 

TrøndelagKraft er en del av Fjordkraft-konsernet som er eid av nettselskapene BKK og Skagerak, samt kraftprodusenten Statkraft. 

 

Hvordan kan vi hjelpe din bedrift?

Finn ut mer om energirådgivning

Kontakt oss