TIL Privat pil pil-hvit

Info om strømavtalen

Fastpris 15 måneder

Med denne strømavtalen får du fastpris på strømmen. Det betyr at prisen bindes, så din strømpris hverken kan gå opp eller ned i denne perioden. Du betaler ganske enkelt for strømforbruket ditt til en fastsatt pris pr kWh. Nettleie kommer i tillegg.

Strømavtalen er forbeholdt kunder som har strømmåler og adresse i Midt-Norge (prisområde NO3). Strømavtalen passer for deg som:

  • Ønsker å vite hva du skal betale for strømmen
  • Er villig til å binde prisen for å få full forutsigbarhet
  • Vil unngå stadige svingninger i strømmarkedet

Prisinformasjon

Du får en fastsatt strømpris som gjelder fra avtalen blir aktivert og har en varighet på 15 måneder.

  • Fastpris: Avtalen er for tiden ikke i salg
  • Månedsbeløp: 39 kr

I strømprisen er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.Hva skjer etter fastprisperioden?

Er du kunde hos oss fra før vil du tilbakeføres til strømavtalen du hadde tidligere, uten noen bindingstid. Er du ny kunde vil du få strømavtalen Trønderspot. Dette skjer automatisk, uten at du trenger å gjøre noe. Så snart fastprisperioden er ferdig, står du fritt til å bytte til den strømavtalen du ønsker.Hva skjer hvis avtalen sies opp?

Fordi vi sikrer prisen for deg, er det en bindingstid på avtalen. Vi kjøper inn strøm på forhånd, og denne må selges igjen om avtalen sies opp. Hvis vi må selge strømmen din til en lavere pris enn vi har kjøpt den for, må dette dekkes av deg som kunde. Hvor mye du skal betale kan derfor variere, men minimumsbeløpet for å si opp avtalen er 500 kr.


 


Greit å vite

  • Faktura på e-post og eFaktura er uten kostnad
  • Gebyr ved valg av papirfaktura er 49 kr (inkl. mva.). Fra 1.mars endres gebyret til 8,32 kr. Du vil se dette på fakturaen med strømforbruk for mars, som du mottar i april.
  • Avtalen forutsetter godkjent kredittvurdering
  • Avtalen gjelder privatkunder med et årlig forbruk inntil 50 000 kWh

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du finner alle våre strømavtaler i vår Prisliste.
Du kan også sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Angreskjema og skjema for opplysninger om angrerett

Avtalevilkår