TIL Privat pil pil-hvit

Info om strømavtalen

Strøm til Fastpris TOBB 6 måneder

For medlemmer av TOBB tilbyr vi en gunstig strømavtale.

Med denne strømavtalen får du fastpris på strømmen. Det betyr at prisen bindes, så din strømpris hverken kan gå opp eller ned i denne perioden. Du betaler ganske enkelt for strømforbruket ditt til en fastsatt pris pr kWh. Nettleie kommer i tillegg.

Strømavtalen er forbeholdt kunder som har strømmåler og adresse i Midt-Norge (prisområde NO3). Strømavtalen passer for deg som:

  • Ønsker å vite hva du skal betale for strømmen
  • Er villig til å binde prisen for å få full forutsigbarhet
  • Vil unngå stadige svingninger i strømmarkedet

Prisinformasjon

Fastprisavtalen gjelder i seks måneder pluss de dagene som gjenstår av den måneden avtalen starter opp.

Pris: Avtalen er for tiden ikke i salg

Strømavtalen har 6 måneders bindingstid.

I strømprisen er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

 

Hva skjer hvis avtalen sies opp?

Fordi vi sikrer prisen for deg, er det en bindingstid på avtalen. Vi kjøper inn strøm på forhånd, og denne må selges igjen om avtalen sies opp. Hvis vi må selge strømmen din til en lavere pris enn vi har kjøpt den for, må dette dekkes av deg som kunde. Hvor mye du skal betale kan derfor variere, men minimumsbeløpet for å si opp avtalen er 500 kr.

 

Hva skjer etter fastprisperioden?

Etter fastprisperioden overføres du automatisk til strømavtalen TOBB Garanti. Du står selvsagt også fritt til å velge den strømavtalen du ønsker, bare ta kontakt når utløp nærmer seg, så hjelper vi deg.

 

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra TrøndelagKraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

 

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.