TIL Bedrift pil pil-hvit
Vi sponser

Vi er stolt sponsor av Byåsen Fotball

Sammen skal vi fortsette med å bidra til at barn og unge skal få ha det gøy med fotball i Byåsen-drakt.

Publisert: 14. september 2018

Trondheim Kraft og TrønderEnergi Marked har slått seg sammen og blitt til TrøndelagKraft, og det er positivt for den lokale satsningen i Trøndelag.

 

Fokus på det lokale

Trondheim Kraft og Byåsen Fotball har hatt et samarbeid siden 2015. Sammenslåingen av de to strømselskapene gjør at vi nå har flere lokale krefter å spille på og kan ha større fokus på samarbeidet.

 

Byåsen Fotball presterer godt innenfor sine 3 avdelinger; Byåsen Breddefotball, Byåsen Toppfotball og Byåsen Kvinnefotball, og for klubben er det viktig å ha samarbeidsformer med næringslivet som fungerer.

Med avtalen ønsker TrøndelagKraft å bidra til at barn og unge på alle nivå skal få mulighet til å holde på med Fotball. Som med all idrett er fotball en viktig arena for barn og ungdom til å føle mestring, knytte vennskapsbånd og ha forbilder.

 

Enkel dugnad

I tillegg til de pengene som ligger i sponsoravtalen kan alle som er tilknyttet Byåsen kjøpe strømavtalen «Innkjøpspris Byåsen». Da går 300 kroner til Byåsen og kundene får en fordelaktig strømavtale. Enklere dugnad finner man nesten ikke.

 

Les mer om innkjøpspris Byåsen her

Relatert