TIL Bedrift pil pil-hvit

Sponsormidler i Trøndelag

Hvert år deler vi ut sponsormidler til gode formål i Trøndelag. I år inviterer vi lokale idrettslag til å søke om å få overtrekksdrakter til laget sitt.

Søk om sponsormidler 

 
Trenger dere ekstra "lim" til laget?

Vi er opptatt av at barn og ungdom får mulighet til å oppleve tilhørighet og fellesskap gjennom lokale lag og foreninger. En felles overtrekksdrakt kan være et lite bidrag til at alle blir inkludert. Trenger dere ekstra "lim" i laget? 

Tidligere har vi delt ut overtrekk til alt fra korps, orientering og skiskyting - til fotball, håndball, tennis, basket og innebandy. Her måned trekker vi ut et nytt lag som får tildelt overtrekk fra oss, og overtrekket kommer selvsagt i klubbens eget merke eller klubbkolleksjon.

 

Slik søker du om sponsormidler

Det er enkelt å søke. Du fyller bare ut skjema under, og dere er med i trekningen til å motta overtekk. Blir man ikke trukket ut, er man velkommen til å søke på nytt. 

 

Les mer og søk om sponsormidler

 

 

Foto: Åset Skolekops

 

Vi støtter både bredde og topp

Som et av Midt-Norges største strømselskap ønsker vi gjennom våre sponsorater å vise barn og unge at det nytter å stå på, og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Derfor er det viktig for oss å bidra med sponsormidler til både bredde og topp.