TIL Bedrift pil pil-hvit

Sponsormidler i Trøndelag

Hvert år deler vi ut sponsormidler til gode formål i regionen vår. I løpet av de 3 siste årene har vi delt ut overtrekk til over 1000 barn og unge i Trøndelag.

 

Behov for ekstra "lim" til laget!

Vi er opptatt av at barn og ungdom får mulighet til å oppleve tilhørighet og fellesskap gjennom lokale lag og foreninger. En felles overtrekksdrakt kan være et lite bidrag til at alle blir inkludert.

Vi har delt ut overtrekk til alt fra korps, orientering og skiskyting - til fotball, håndball, tennis, basket og innebandy, og hver måned har vi trukket ut nye lag som har fått tildelt overtrekk fra oss. 

 

De mange søknadene som har kommet inn, har vist at det er et stort behov for å skape ekstra tilhørighet og "lim" til laget. 

 

 

Hvordan søke om sponsormidler

Akkurat nå er det ikke mulig å søke om overtrekk hos oss, men så fort vi åpner opp for å søke, så vil man finne informasjon og søknadsskjema på denne siden. Du kan også følge oss på Facebook og Instagram for å få siste nytt om sponsormidler. 

 

 

Foto: Åset Skolekops

 

Vi støtter både bredde og topp

Som et av Midt-Norges største strømselskap ønsker vi gjennom våre sponsorater å vise barn og unge at det nytter å stå på, og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Derfor er det viktig for oss å bidra med sponsormidler til både bredde og topp.