TIL Bedrift pil pil-hvit

Våre sponsorater

Vi har fokus på vårt samfunnsansvar ved å støtte lokalmiljøet og være en positiv bidragsyter for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere i hele Trøndelag.

 Foto: Levanger FK

 

Vi sponser bredde og topp

Vi er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. Som Midt-Norges ledende strømselskap ønsker vi å vise barn og unge at det nytter å stå på, og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Derfor er det viktig for oss å bidra med sponsormidler til både bredde og topp. 

 

 

Søke om sponsormidler

I tillegg til våre formelle sponsoravtaler, deler vi hvert år ut sponsormidler til gode formål i Trøndelag. De siste årene har vi delt ut overtrekk til over 1000 barn og unge i regionen vår. Akkurat nå er det ikke mulig å søke om overtrekk hos oss, men så fort vi åpner opp for å søke, så vil man finne informasjon og søknadsskjema på denne siden. Du kan også følge oss på Facebook og Instagram for å få siste nytt om sponsormidler.

 

På bloggen vår kan du lese mer om hvilke klubber vi sponser, og om andre tiltak vi gjør for å skape trivsel i nærmiljøet for store og små Trøndere.