TIL Bedrift pil pil-hvit

Våre sponsorater

Vi har fokus på vårt samfunnsansvar ved å støtte lokalmiljøet og være en positiv bidragsyter for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere i hele Trøndelag.

 Foto: Levanger FK

 

Vi sponser bredde og topp

Vi er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. Som Midt-Norges ledende strømselskap ønsker vi å vise barn og unge at det nytter å stå på, og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Derfor er det viktig for oss å bidra med sponsormidler til både bredde og topp. 

 

 

Søke om sponsormidler

I tillegg til våre formelle sponsoravtaler, deler vi hvert år ut sponsormidler til gode formål i Trøndelag. Og nå inviterer vi lokale idrettslag til å søke om å få overtrekksjakker eller klubbgensere til laget sitt. En felles overtrekksjakke eller genser kan være et lite bidrag til at alle føler seg inkludert, og vi oppfordrer alle som trenger litt ekstra "lim" i laget til å søke. 

 

Søk om overtrekksgensere her

 

På bloggen vår kan du lese mer om hvilke klubber vi sponser, og om andre tiltak vi gjør for å skape trivsel i nærmiljøet for store og små Trøndere.