TIL Privat pil pil-hvit

Om TrøndelagKraft bedrift

Du er vår øverste prioritet

Hei, det er vi som er trøndernes strømleverandør! For folk flest og din bedrift. Vi tror på kraften i folk her i Trøndelag. Og vi tror at vi som jobber her kan være med å utvikle denne regionen videre. Det gjør vi best sammen med folkene som bor her. 

Du er vår øverste prioritet

Vi er lokalisert i Stålgården på sluppen i Trondheim. Her er vi over 90 ansatte som gjør vårt ytterste hver dag for at du skal være fornøyd. 

Ring oss for en strømprat

Har du spørsmål om din strømavtale, eller ønsker du å bli kunde? Vi er tilgjengelig for deg med vår lokale kundeservice som svarer deg på alt du trenger å vite om strøm.  Ring oss på telefon 735 06161. 

 

Slik bidrar vi i Trøndelag

Vi har fokus på vårt samfunnsansvar ved å støtte lokalmiljøet og være en positiv bidragsyter for våre kunder, ansatte og eiere i hele Trøndelag. Vi er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. Som Midt-Norges ledende strømselskap ønsker vi å vise barn og unge at det nytter å stå på, og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Derfor er det viktig for oss å bidra med sponsormidler til både bredde og topp. 

 

Bli en del av vårt fordelsprogram

Som strømkunde hos TrøndelagKraft får man et bredt utvalg av lokale og nasjonale kundefordeler. Vi markedsfører fordelene bredt, og gir deg som fordels-partner god synlighet. Blant annet i vår fordels-app, på nettsiden vår, og via nyhetsbrev-utsendelser til våre kunder. Fordelsprogrammet er populært blant våre kunder, og gir merverdi til både strømkunder og våre fordelspartnere. Ønsker du å bli vår neste fordelspartner? Kontakt oss på e-post: sponsor@trondelagkraft.no. 

 

Hvordan kan vi hjelpe din bedrift?

Det er mye å spare på å velge riktig strømleverandør, og som kunde hos TrøndelagKraft skal bedriften din få hjelp til å kutte strømkostnadene. Finn ut mer om energirådgivningKontakt oss