TIL Bedrift pil pil-hvit

Velg strømavtale

Velg strømavtale

Velg den strømavtalen som passer deg best

Bestill strøm med Prismatch fra TrøndelagKraft, så tar vi oss av resten!

Spotpris strøm

Et smart valg over tid! Strømavtalen TrøndelagKraft Spotpris følger prisene i markedet og gir deg billig strøm over tid.

TOBB Spot

Med TOBB Spot følger du markedsprisen og får lavere strømutgifter over tid. Benytt deg av din medlemsfordel på strøm og få en svært gunstig strømavtale med kun 19,-/mnd i fastbeløp. 

Trønderavtalen

Trønderavtalen passer for deg som ønsker en forsikring mot høye strømpriser. Strømprisen skal alltid være lavere enn prisen på tilsvarende strømavtaler hos de 5 største konkurrentene. 

EuroBonus-avtalen

Strømavtalen for deg som sparer EuroBonus-poeng. Med EuroBonus-avtalen får du 10 000 EuroBonus-poeng ved bestilling. Pluss 3000 ekstrapoeng per år du er kunde.

Solstrøm for solcellepanel

Solstrøm er avtalen for deg som produserer strøm selv med solceller. Du selger til oss når du har strøm til overs - og kjøper av oss når du har behov for det!

 

Hvordan bytte strømleverandør?

Det er enkelt å bytte strømleverandør. Når bestillingen din er registrert ordner vi resten og sørger for at strømavtalen din blir sagt opp med den leverandøren du har i dag.

Hva slags strømavtale lønner seg?

Mange kunder velger spotpris, fordi en slik strømavtale gir lave priser over tid. Ønsker du mer forutsigbarhet kan Trønderavtalen være et godt alternativ. Her kan du lese mer om hvordan du finner beste strømavtale for deg. Og husk; hos oss får alle våre kunder strøm med Prismatch!

 

Vi er opptatt av at du som kunde får den avtalen som passer deg best. Vår lokale kundeservice er tilgjengelig fra 8 til 20 alle hverdager og hjelper deg gjerne om du har spørsmål.