TIL Bedrift pil pil-hvit

Velg strømavtale

Velg strømavtale

Velg den strømavtalen som passer deg best

Og husk; hos oss har du alltid Prismatch!

Spotpris

Trønderspot er en strømavtale som følger spotprisen i markedet. Over tid gir en slik avtale billig strøm!

TOBB Spotpris

Med TOBB Spotpris følger du markedsprisen og får lavere strømutgifter over tid. Benytt deg av din medlemsfordel på strøm og få en svært gunstig strømavtale med kun 19,-/mnd i fastbeløp. 

Forutsigbar

Med denne strømavtalen fastsettes prisen for minimum to uker. Dermed vet du alltid hva du skal betale for strømmen.

SAS EuroBonus-avtalen

Med EuroBonus-avtalen tjener du poeng på strømmen. Du får 3.000 SAS EuroBonus-poeng for hvert år du fortsetter med denne strømavtalen.

Solstrøm for solcellepanel

Solstrøm er avtalen for deg som produserer strøm selv med solceller. Du selger til oss når du har strøm til overs - og kjøper av oss når du har behov for det!

 

Hvordan bytte strømleverandør?

Det er enkelt å bytte strømleverandør. Når bestillingen din er registrert ordner vi resten og sørger for at strømavtalen din blir sagt opp med den leverandøren du har i dag.

Hva slags strømavtale lønner seg?

Mange kunder velger spotpris, fordi en slik strømavtale gir lave priser over tid. Ønsker du mer forutsigbarhet kan Trønderavtalen være et godt alternativ. Her kan du lese mer om hvordan du finner beste strømavtale for deg. Og husk; hos oss har du Prismatch! Blir du tilbudt en tilsvarende avtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen!

 

Vi er opptatt av at du som kunde får den avtalen som passer deg best. Vår lokale kundeservice er tilgjengelig fra 8 til 20 alle hverdager og hjelper deg gjerne om du har spørsmål.