TIL Bedrift pil pil-hvit

Se dagens strømpris

Strømprisene endrer seg daglig, og det er mange ulike faktorer som er med på å påvirke dagens strømpris. Her kan du lese mer om hva som påvirker strømprisene.

 

 

Hva påvirker dagens strømpris?

Det er mange faktorer som har innvirkning på dagens strømpris, men de viktigste er blant annet nedbørsmengde, temperatur og etterspørsel.

 

Vannkraft forsyner store deler av kraftmarkedet i Norge og Norden, og har vi perioder med mye nedbør, vil dette være med på å senke strømprisen. I perioder med tørt vær og lite nedbør kan vi få et underskudd på vann i magasinene, og da går gjerne strømprisen opp.

 

Temperatur har også stor påvirkning på strømprisene. Etterspørselen er større om vinteren når temperaturene går ned, og forbruket av strøm til oppvarming av bolig går opp. Dette fører til høyere strømpriser.

Lurer du på hva strømprisene er nå? Se strømpriser i Trøndelag i dag

 

Hva betaler du for på strømregningen?

Sluttsummen på faktura kan beregnes ved å gange strømforbruket ditt i løpet av en måned (antall kWh) med dagens strømpris. Alle strømkunder i Norge betaler for både strøm og nettleie. Strømmen kjøper du av strømleverandøren din, mens nettleien betales til din lokale netteier. Hos TrøndelagKraft får du både strøm og nettleie på samme faktura. 

 

Våre strømavtaler

Den beste strømprisen finner du ved å sammenligne strømavtaler. TrøndelagKraft tilbyr flere ulike avtaler, og du finner garantert noe som gir deg en god pris på ditt strømforbruk. Enten du ønsker en mer forutsigbar strømavtale, spotpris på strøm, solstrøm eller strøm på hytta har vi en strømavtale som passer deg. 


Her kan du lese mer om hvordan finne den hvordan finne den beste strømavtalen