TIL Bedrift pil pil-hvit

Hei, det er vi som er trøndernes strømleverandør!

Vår jobb er å bidra til et livskraftig lokalmiljø gjennom gode strømpriser, smarte løsninger, fornøyde kunder og noen ekstra fordeler til de tusen hjem.

 

Ta kontakt for en strømprat

Du som trønder er vår øverste prioritet. Vi er tilgjengelig for deg med vår lokale kundeservice som svarer deg på alt du trenger å vite om strøm. Vi har åpent på telefon:

73 50 61 61 fra kl 9-16 alle hverdager. 

 

Ønsker du å besøke oss er du velkommen innom for en strømprat alle hverdager fra 8 - 15.30. Vi hører i Stålgården i Sluppenveien 17B i Trondheim. Her er vi til sammen 90 mennesker som jobber for at du som kunde skal være fornøyd. 

 

Vi gir hele TrøndelagKraft 

 

Som kunde har du tilgang til vårt fordelsprogram. Hver måned fyller vi på med nye, lokale fordeler. Se dine kundefordeler her

 

Få full oversikt med TrøndelagKraft-appen

Last ned appen og få kontroll og oversikt over familiens strømforbruk. Med TrøndelagKraft-appen kan du lade elbilen når strømmen er billigst, koble opp smarte produkter og se hvilke utslag årstid, vær, helger og ferier har på strømforbruket ditt. 

Er du ikke strømkunde? Bestill strøm fra TrøndelagKraft, og få tilgang til appen du også. 

 

 

Er du TOBB medlem? 

Vi er stolt samarbeidspartner til TOBB, og tilbyr deg som er medlem svært gode betingelser på strøm og mobilabonnement. Sjekk ut dine medlemsfordeler.