TIL Bedrift pil pil-hvit

Hvilken strømavtale er den beste for deg?

Det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken strømavtale man skal velge og hvilken strømavtale som er best for ens behov. Ettersom strømmarkedet ofte kan virke litt uoversiktlig, får du her en innføring i hvilke strømavtaler som finnes, og hva du kan tenke på når du skal finne den beste strømavtalen for deg. 

 

 

De vanligste strømavtalene

Det finnes i hovedsak tre typer strømavtaler: spotpris strøm, forutsigbar strøm og fastprisavtaler.  

 

Hva som er beste strømavtale for deg, vil være avhengig av om man ønsker forutsigbarhet, eller om man er villig til å ta noe risiko for å få billigere strøm når prisene er på sitt laveste. Her ser du hva strømprisen i Trøndelag er. Sluttsummen på strømregningen din kan man også påvirke selv, og det finnes mange små grep man kan ta i hverdagen for å spare strøm. Les om strømsparetips som monner her. 

 

Spesialavtaler

Er du medlem av en organisasjon eller et boligbyggerlag kan det være penger å spare på spesialavtaler. Vi tilbyr både spotprisavtaler og forutsigbare avtaler gjennom TOBB og LOFavør og kan gi deg som medlem svært gunstige avtaler på strøm. 

 

Dersom du ønsker å opparbeide deg Eurobonus-poeng gjennom strømavtalen din, kan du sjekke ut vår Eurobonus-avtale som gir deg bonuspoeng ved inngåelse av avtalen, og videre for hvert år du er kunde. 

Produserer du din egen strøm? Solstrøm avtalen er for deg som produserer strøm selv med solceller. Du selger til oss når du har strøm til overs, og kjøper av oss når du har behov for det. 

 

Vi matcher prisen

Som kunde står man helt fritt til å velge strømleverandør. Men hos oss har du Prismatch på strømmen. Får du et bedre tilbud hos noen andre, kan du få det samme hos oss. Vi ordner ganske enkelt et bytte av strømavtalen slik at du får tilsvarende hos oss som du har blitt tilbudt hos en annen strømleverandør. Det gjelder også for deg som ikke allerede er kunde hos oss. Har du fått et godt strømtilbud hos noen andre, så ringer du ganske enkelt vår kundeservice på 735 06161, så matcher vi prisen. 

 

Finn den beste strømavtalen for ditt behov og spar penger

Se alle våre strømavtaler, og velg den avtalen som passer deg best. Som kunde hos TrøndelagKraft får du i tillegg lokale kundefordeler hver måned som kan hjelpe deg med å spare penger på både produkter, mat og tjenester. Last ned appen vår, og du er i gang.