TIL Bedrift pil pil-hvit

Spesialtilbud på strøm

 TOBB

Søk om støtte gjennom Dugnadspakken

 

Sammen skaper vi trivsel!

TOBB og TrøndelagKraft skal sammen bidra til trivsel i nærområdet, og Dugnadspakken 2021 går til å støtte opp om fellesskap og samhold mellom beboere. 

Tidligere har vi bidratt med midler til alt fra løvblåsere, beplantning og utemøbler - til mat og forfriskninger i matpausen under dugnad. 

 

Rekordmange søknader i 2021

Søknadsfristen for Dugnadspakken 2021 var 4. april, og i år kom det inn rekordmange søknader. Vi har nå trukket ut de boligselskapene som får tildelt støtte, og alle om har søkt om Dugnadspakken vi blir kontaktet på telefon eller e-post i løpet av uke 16. 

 

På vegne av TrøndelagKraft og TOBB takker vi for alle som har søkt om midler i år, og vi oppfordrer til å søke på nytt i 2022 dersom dere ikke nådde helt opp denne gangen. Mer informasjon om neste års Dugnadspakke vil du blant annet finne på denne nettsiden når vi åpner opp for søknader på nytt. 

 

 

På bloggen vår kan du lese mer om noen av de boligselskapene som har fått tildelt midler gjennom Dugnadspakken tidligere. 

Informasjon om Dugnadspakken

  • Man kan søke om inntill 15.000 kroner.
  • Søknadsfrist er 4. april 2021.
  • Alle som søker vil få svar innen 23.04.2021.
  • Boligselskapet skal ha TOBB-avtalen på strøm levert av TrøndelagKraft.
  • Det er ønskelig at søknad kommer fra styret. Dersom det ikke er mulig, ønsker vi at søknaden avklares med styret på forhånd. 
  • Bilder og dokumentasjon sendes til TrøndelagKraft etter gjennomført dugnad/aktivitet.