TIL Privat pil pil-hvit

 

 TOBB

Strømavtaler

 

Å velge riktig type kraftavtale og smarte energitjenester kan gi gode besparelser over tid. Sammen med TOBB har vi utviklet svært konkurransedyktige produkter og tjenester slik at vi kan skreddersy den beste løsningen for dere.  

 

Ønsker du mer informasjon om våre strømavtaler? Fyll ut skjema under og du vil bli kontaktet av en rådgiver.

 

Kontakt rådgiver

 

Våre avtaler:

 

TOBB Aktiv Forvaltning:

TOBB Aktiv Forvaltning er en forvaltningsavtale hvor boligselskapet nyter godt av vår ekspertise og erfaring innen kraftforvaltning. Avtalen er for boligselskap som tenker langsiktig og vil oppnå gode resultater over tid. Med TOBB Aktiv Forvaltning får dere en aktiv forvaltningsavtale som har formål om å oppnå lavere pris enn spot.

Les mer om TOBB Aktiv Forvaltning her

 

TOBB Spot

Med denne strømavtalen får boligselskapet din ganske enkelt den samme prisen som vi handler for på strømbørsen.

Les mer om TOBB Spot her

 

TOBB Rabatt

Med TOBB Rabatt vil strømprisen til boligselskapet følge markedet gjennom året, uten noen ekstra påslag og alle strømkostnader er inkludert i prisen.

I tillegg settes det et kvartalsvis pristak som gir boligselskapet forutsigbarhet.

Les mer om TOBB Rabatt her

 

TOBB Forutsigbar

Med TOBB Forutsigbar får boligselskapet din en forvaltningsavtale med prissikring. Avtalen demper prissvingningene og gir mer forutsigbare strømkostnader. Med denne strømavtalen får dere 50 % prissikring. Våre kraftforvaltere kjenner markedet og jobber aktivt for å oppnå gode sikringspriser for våre kunder.

Les mer om TOBB Forutsigbar her

 

Søker du etter TOBB avtalen for privat? Klikk her