TIL Privat pil pil-hvit

Spesialtilbud på strøm

 TOBB

Strømavtaler

 

Å velge riktig type kraftavtale og smarte energitjenester kan gi gode besparelser over tid. Sammen med TOBB har vi utviklet svært konkurransedyktige produkter og tjenester slik at vi kan skreddersy den beste løsningen for dere.  

 

Ønsker du mer informasjon om våre strømavtaler? Fyll ut skjema under og du vil bli kontaktet av en bedriftsrådgiver.

 

Kontakt bedriftsrådgiver

 

Våre avtaler:

 

TOBB Aktiv Forvaltning:

TOBB Aktiv Forvaltning er en forvaltningsavtale hvor bedriften nyter godt av vår ekspertise og erfaring innen kraftforvaltning. Avtalen er for boligselskap som tenker langsiktig og vil oppnå gode resultater over tid. Med TOBB Aktiv Forvaltning får bedriften din en aktiv forvaltningsavtale som har formål om å oppnå lavere pris enn spot.

Les mer om avtalen her

 

TOBB Spot

Med denne strømavtalen får bedriften din ganske enkelt den samme prisen som vi handler for på strømbørsen.

Les mer om avtalen her

 

TOBB Rabatt

Med TOBB Rabatt vil strømprisen til bedriften din følge markedet gjennom året, uten noen ekstra påslag. Strømavtalen har ingen bindingstid, og alle strømkostnader er inkludert i prisen.

I tillegg settes det et kvartalsvis pristak som gir boligselskapet forutsigbarhet.

Les mer om avtalen her

 

TOBB Forutsigbar

Med TOBB Forutsigbar får boligselskapet din en forvaltningsavtale med prissikring. Avtalen demper svingningene for bedriften og gir mer forutsigbare strømkostnader. Med denne strømavtalen får bedriften din 50 % prissikring. Våre kraftforvaltere kjenner markedet og jobber aktivt for å oppnå gode sikringspriser for våre kunder.

Les mer om avtalen her

 

Søker du etter TOBB avtalen for privat? Klikk her