TIL Bedrift pil pil-hvit
Fordeler

Alt på én regning

Hos oss i TrøndelagKraft får du samlet strøm og nettleie på én regning. Det betyr at du slipper å legge ut for strømstøtten. I de periodene du har krav på støtte, trekkes beløpet automatisk fra regningen din – uten at du trenger å gjøre noe.

Publisert: 09. januar 2024

 

Strøm og nettleie samlet gir deg flere fordeler

  • Én regning i måneden i stedet for to
  • Fratrekk for strømstøtten direkte på totalbeløpet
  • Samlet oversikt over kostnadene dine for strøm og nettleie

Få en god strømavtale

 

Du betaler ikke på forskudd

Hos TrøndelagKraft betaler du kun for den strømmen du har brukt – etter at du har brukt den. Vil du snakke med oss om strøm? Vi hjelper deg å finne den strømavtalen som passer best for deg. Jeg vil bli oppringt

 

Store deler av Trøndelag får alt på én regning

De aller fleste kundene våre får faktura for strøm og nettleie samlet. Vi kan gjøre dette fordi vi har en avtale med nettselskapene om at vi kan sende faktura på deres vegne. Dette kalles gjennomfakturering. Vi har inngått en slik avtale med de største nettselskapene i Trøndelag – men også flere av de største nettselskapene i landet.

 

Nyttig å vite om strømstøtten

Med strømstøtte får du tilbakebetalt deler av strømutgiftene gjennom nettleien. Staten dekker 90 prosent av kostnadene når kWh-prisen går over 91,25 øre øre (inkl. mva.). Støtten dekker altså det meste av regningen når strømmen er dyr.

 


Hva er egentlig nettleie, og hvordan fastsettes den? Finn ut mer om nettleie og strøm.