TIL Bedrift pil pil-hvit
Fordeler

Mobiltilbud til hele familien

Nå kan du få billige mobilabonnement til hele familien, kun fordi du er kunde hos oss. Abonnementene leveres av Fjordkraft Mobil.

Publisert: 30. oktober 2018

Vi jobber stadig for å gi deg nye kundefordeler, og nå kan du endelig få billige og gode mobilabonnement fordi du er strømkunde hos TrøndelagKraft. Hos vår samarbeidspartner Fjordkraft Mobil får du abonnementer som er blant de billigste i Norge, og du får alt du trenger inkludert i prisen. Les mer om de ulike abonnementene her. 

 

Dette er inkludert i alle abonnementene

  • Fri fart, tale, SMS og MMS

  • Inkludert bruk i EU/EØS

  • Data Rollover

  • WiFi Tale

  • Ingen bindingstid

Du kan velge mellom 1, 5, 10, 15 GB og Fri data. Innholdet i abonnementene er med andre ord veldig likt, og det er kun størrelsen på datamengden som skiller dem fra hverandre.

 

Er du medlem i TOBB får du spesialpris på mobilabonnement dersom du har TOBB avtalen på strøm. Sjekk ut TOBB spesialtilbud på mobilabonnement her

 

Les mer: Hvilket Fjordkraft mobilabonnement passer for deg?

 

Vi håper du liker den nye kundefordelen din. Her kan det være mye penger å spare, og tilbudet gjelder alle i husstanden din. Hvis du har spørsmål er det bare å kontakte oss på telefon 73 50 61 61 (mandag til fredag 9-18) eller på vår Facebook-side.