TIL Bedrift pil pil-hvit
Lokale krefter

Skaperkraft i Trøndelag

Du har kanskje lagt merke til filmen vår om Turid fra Grindal gårdsysteri i Rennebu? Hun er en av de mange kraftfulle trønderne vi trekker frem denne høsten, i tråd med vårt budskap om at vi gir hele TrøndelagKraft.

Publisert: 01. oktober 2018

 

Vårt bidrag til regionen

– I TrøndelagKraft er vi 90 ansatte som holder til på Sluppen i Trondheim, og vi tror at vi som jobber her kan være med å utvikle regionen videre. Vi ser stort potensiale i Trøndelag, og etter sammenslåinga av fylkene forventer vi at trønderne kommer til å skape enda mer enn før, sier markedsdirektør Janette Bjorøy i TrøndelagKraft.

 

Vi har tenkt mye på hvor mye kraft som er samlet i Trøndelag. Hver dag møter vi arbeidsomme trøndere som har gitt oss mange fine historier å fortelle videre. Med historiene ønsker vi å speile kraften i trønderen og vise at det er en grunn til at vi tar oss av det som har med strøm å gjøre. For på den måten kan folk holde på med det de liker aller best. Som Turid, som er taus på ei sæter.

 

 Foto: Ole Ekker

Vi presenterer Turid 

Start med å bli kjent med Turid som reiser til fjells hver sommer. Hun har jobbet på flere gårdsysteri i Norge, og flyttet hjem igjen til Grindal for å yste ost av fersk melk fra egne dyr. Og hun vil at noe skal være slik det alltid har vært - det skaper resultater.

 

Relatert