TIL Bedrift pil pil-hvit

Alt i en app

 

Last ned appen og få kontroll og oversikt over familiens strømforbruk. Med TrøndelagKraft-appen kan du lade elbilen når strømmen er billigst, koble opp smarte produkter og se hvilke utslag årstid, vær, helger og ferier har på strømforbruket ditt.  

 

Last ned i App Store        Last ned i Google Play

 

 

Få full oversikt med TrøndelagKraft-appen 

Som en av de første i markedet har vi lansert oversikt over nettleiekostnad, strømkostnad og strømstøtte i appen.

Det gjør at du får bedre kontroll over den totale strømkostnaden din, og vet omtrent hvordan neste regning vil de ut. Du kan også se hvilket kapasitetsledd du ligger på hos netteieren din – som sier noe om hvor mye strøm du bruker samtidig. 

 

NYHET! Spotprisprognose 

Spotprisprognose er strømprisenes værvarsel. Den gir deg et bilde av hvordan strømprisene vil være den kommende uken. Dette er et verktøy som kan hjelpe deg med å redusere strømutgiftene hvis du tilpasser forbruket ditt etter de laveste prisene. Du får en oversikt over forventede spotpriser for den neste uken.

Les mer her

 

Døgnmaks for nettleie

Nå kan du se døgnmaksen din, som er en time i et døgn du bruker mest strøm. De tre høyeste døgnmaksene fordelt på tre dager utgjør ditt døgnmaks snitt. Dette er grunnlaget for kapasitetsleddet du ligger på hos netteieren din. Du vil også se hva det vil koste deg om du går opp et kapasitetsledd – som sier noe om hvor mye strøm du bruker samtidig.

 

 

 

For å se din døgnmaks så må du gå inn på ‘legg til’-fanen i bunnen av appen, finne Døgnmaks for nettleie ikonet, trykke på det og så velge koble til.

 

En ekstra god nyhet til deg med pulsmåler

En del av det du betaler i nettleie bestemmes utfra hvor mye strøm du bruker samtidig. Derfor synes vi det er skikkelig kult at du  kan få automatisk beskjed når du nærmer deg å måtte betale mer i nettleie. Det gjør du enkelt ved å skru på et pushvarsel under Innstillinger i TrøndelagKraft-appen. 

 

Les mer om pulsmåler

 

Dette kan du gjøre i appen:

 

• Få full oversikt over strømforbruket ditt
• Følge med på spotprisen, i dag og i morgen
• Få pushvarsel om morgendagens strømpris
• Styre og følge med på lading av elbil, og lade når strømmen er billigst
• Se alle fordelene i fordelsprogrammet
• Samle familiens mobilabonnement
• Følge med på hvor mye strøm solcellene dine produserer
• Få full oversikt over dine faktura
• Se din strømkostnad i kroner
• Se netteleiekostnad og strømstøtte
• Få oversikt over forventede strømpriser den neste uken

 

Lad elbilen når strømmen er billigst

I appen kan du velge når du ønsker at bilen skal være ferdig ladet, og styre ladingen til de timene strømmen er billigst


Du kan sette fast ladetid på ladeboksen din, og se hvilke timer strømmen er billigst.
Det er lurt å aktivere pushvarsling på strømpriser slik at du kan justere ladeplanen etter de billigste timene i døgnet.


Ved å aktivere smartlading trenger du ikke bekymre deg for når på døgnet det er lurest å lade. Det er en smart funksjon i TrøndelagKraft-appen som lader elbilen de timene strømprisen er lavest. Du kan aktivere smartlading og lade der du vil – både hjemme, på jobb eller på hytten.

 

 


Aktiver pushvarsel med morgendagens strømpriser

I varslingen forteller vi deg hvilke timer i døgnet strømmen er dyrest og billigst. Slik kan du enklere spare strøm ved å flytte forbruket til de billigste timene i døgnet.

Slik skrur du den på:
1. Trykk på «Meg» nederst på menylinjen
2. Gå til Inntillinger
3. Skru på pushvarsling for strømpriser

 

 

Se strømkostnaden din med strømstøtte

Hvis du lurer på hva neste strømregning vil komme på, kan du få en pekepinn ved å se estimert strømstøtte. I appen kan du sammenligne strømkostnad, med og uten strømstøtte.

Du får også en enkel oversikt over hvor mye nettleie du kan forvente å betale.

  

 

Last ned i App Store        Last ned i Google Play