TIL Bedrift pil pil-hvit

Mobilabonnement for familie - rabatt til hele familien

Det kan være mye å spare på å velge familieabonnement til mobil. Ikke bare gjelder samme rabatt for hele familien når du er strømkunde, men ved å samle alle abonnementene på én regning kan man spare både tid og penger – til fordel for store og små familier!

 

TrøndelagKraft tilbyr mobilabonnement for familie i samarbeid med Fjordkraft Mobil som er blant de billigste mobilabonnement i landet. Det betyr at familien får alt de skulle trenge i et mobilabonnement til en god pris.

 

 

Hva inngår i et familieabonnement? 

Når dere skal velge mobilabonnement for familien står alle fritt til å velge det beste mobilabonnementet basert på hvert enkelt behov. Uansett hva dere velger, inkluderer alle abonnementene:

 

Slik bestiller du familieabonnement:

1. Velg først mobilabonnement til ett familiemedlem.

2. Underveis i bestillingen kan du enkelt legge til så mange familiemedlemmer du ønsker, og velge hvilket abonnement hvert familiemedlem skal ha.

3. Alle abonnementene blir samlet på én regning, så du enkelt får oversikt over familiens forbruk.


Senere kan du når som helst aktivere eller deaktivere tjenester på Min side for hele familien. Og laster du ned Fjordkraft-appen er det enkelt å holde oversikt og gjøre endringer på alle dine abonnement når du måtte ønske.

 

Flere mobilabonnement – én faktura

Med mobilabonnement for familien kan man enkelt samle alle abonnementene på én regning, slik at du får god oversikt over familiens forbruk. For å gjøre dette setter du bare den samme personen som eier av alle abonnementene.
Når du bestiller mobilabonnement for barn, vil det automatisk være du som voksen som eier deres abonnement.

Personer over 18 år kan bestille selv og få sin egen faktura uten at du trenger å stå som eier av abonnementet, dersom det er ønskelig. Alle i husstanden vil få den samme gode rabatten, så lenge en av dere er strømkunde hos oss!

 

Hvilket mobilabonnement bør du velge for din familie?

Alle familier er forskjellig, og det er også behovet for data. Derfor kan alle i familien fritt velge ulike mobilabonnement basert på datamengde slik at små som store får tilpasset datamengde enten det er behov for lite eller mye data.

 

Finn det beste mobilabonnementet for familien her.

 

Samle hele familien i en app

Last ned TrøndelagKraft-appen og få full oversikt over alle dine mobilabonnement i appen. 

Men den nye appen vår får du full kontroll på strømforbruket ditt, du kan lade elbilen når strømmen er billigst og koble til dine smarte dingser i hjemmet. Vil du benytte deg av dine lokale kundefordeler, har du alltid tilbudene lett tilgjengelig i appen. 

TrøndelagKraft-appen laster du ned i App Store eller Google Play.