TIL Bedrift pil pil-hvit

Mobilabonnement priser - finn ditt mobilabonnement her

Ulike mobilabonnement har ulike priser basert på hva som er inkludert i pakkene, som tale, SMS, data og mobilbruk i utlandet. Prisen på mobilabonnementet du ender opp med avhenger derfor av hvordan ditt forbruk og din livsstil ser ut. Her vil vi hjelpe deg med å finne det billigste mobilabonnementet for akkurat deg.

 

 

 

 

Hvordan finne det billigste mobilabonnementet?

Det billigste mobilabonnementet for deg er abonnementet som matcher ditt forbruk og dine forventninger til hva et mobilabonnement bør inkludere. Her er noen ting du bør tenke på når du skal velge mobilabonnement basert på pris:

 

Hva er inkludert i prisen?

Hvor mye data, tale og SMS er inkludert i prisen på mobilabonnementet, og hvilke tjenester utover dette får du med deg i samme pris?
Med Fjordkraft Mobil får du fri fart, tale, SMS og MMS i alle mobilabonnement, i tillegg til Wi-Fi Tale og 4G Tale. Du får også nyte godt av Norges ledende mobildekning og Data Rollover.
Det som skiller mellom mobilabonnementene er i hovedsak datamengde.


Mobilbruk i utlandet

De fleste mobilabonnement i landet inkluderer bruk av tale, SMS og data i EU/EØS, men det finnes også abonnement som bare tilbyr dette i Norge og ikke utlandet. Disse mobilabonnementene passer for deg som ikke har planlagt å reise eller bruke ditt norske abonnement i utlandet. Er du derimot glad i å reise og har tenkt til å bruke mobilen din, er det lurt å sørge for at mobilabonnementet inkluderer mobilbruk i utlandet.

 

Heldigvis inkluderer alle mobilabonnement fra Fjordkraft Mobil fri bruk i EU/EØS inntil 24 GB i prisen, slik at det ikke er noe du må tenke over når du skal velge mellom ulike abonnement.
Skal du utenfor EU/EØS og besøke eksempelvis USA, kan du velge mellom to datapakker for resten av verden.

 

Mye eller lite data?

For noen er det viktig med stor datafrihet, mens andre har nesten ikke behov for noe data. Uansett hvor på lista du ligger, er det viktig at du velger riktig mobilabonnement i forhold til ditt dataforbruk for å finne frem til det billigste mobilabonnement for deg.

 

Dersom du er en av de som bruker mye data og ofte går over datamengden og må kjøpe ekstra datapakker, kan det fort koste deg mer enn å velge en større datapakke i lengden. Motsatt kan en mindre datapakke lønne seg for deg som aldri bruker opp datamengden.

Med Data Rollover tar du med deg mobildata du ikke bruker denne måneden, til neste måned.
Ved å velge riktig datamengde i mobilabonnementet ditt sørger du altså for at du ikke betaler for mye og har det billigste mobilabonnementet for deg.

 

Bindingstid

Når du skal finne et nytt og bedre mobilabonnement for deg, er det lurt å sikre at du ikke har bindingstid med ditt gamle mobilselskap. Hvis det viser seg at du har det, er det lurt å finne ut hvor mye tid du har igjen. Det nytter ikke å bytte til et billigere mobilabonnement dersom man sitter igjen med to abonnementer eller må betale en høy bruddgebyr.
Det lønner seg derfor også å sjekke om mobilabonnementet du bytter til har bindingstid og eventuelt hvor lenge.
Med mobilabonnement gjennom Fjordkraft Mobil har du ingen bindingstid, men gode priser og pris-vinnende kundeservice skal sørge for at du blir værende som kunde.

 

 

Sammenligne mobilabonnement

Her finner du en oversikt over alle våre mobilabonnement med priser og datamengde, slik at du kan sammenligne mobilabonnement og finne det som passer best for deg.

 

Fjordkraft Mobil 1GB 119,-/mnd
Velg

 

Fjordkraft Mobil 5GB 199,-/mnd
Velg

 

Fjordkraft Mobil 10GB 249,-/mnd
Velg

 

Fjordkraft Mobil 15GB 299,-/mnd
Velg