TIL Bedrift pil pil-hvit
Lokale krefter

Bli med bak kulissene

I Stålgården i Trondheim er vi rundt 90 mennesker som hver dag jobber for at du skal få både gode strømpriser og god hjelp når du trenger det.

Publisert: 17. januar 2019

Strøm kan være vanskelig å forholde seg til. Du kan ikke se den, lukte den eller ta på den, og tenker nok heller ikke stort over den før den blir dyrere om vinteren eller om du mottar en faktura som du ikke helt forstår. Men for oss i Sluppenveien er den noe vi bruker hele arbeidsdagen på, året rundt.

 

118 år med historie

Historien om TrøndelagKraft begynner i 1901. Da var vi Trondhjems Elektricitetsværk og Sporvei - på folkemunne gjerne kalt “everket” - og allerede da leverte vi strøm til befolkningen i Trøndelag. Vi er i dag en ren strømleverandør, noe som betyr at vi ikke produserer strøm, men kjøper inn strøm fra strømbørsen Nordpool for videresalg til sluttkunder her i Norge. Vi har hatt flere ulike navn opp gjennom historien, og nylig endret vi navn fra Trondheim Kraft til TrøndelagKraft. I mange år holdt vi til i Sluppenveien 6 i Trondheim, men i september 2016 flyttet vi inn i våre nåværende kontorer i flotte Sluppenveien 17B. Dette bygget er et passivhus med energiklasse A, noe som betyr at det er bygget med en spesiell konstruksjon som gir et vesentlig lavere energibehov enn dagens standard. Siden vi er et selskap som er opptatt av både energi og klima er dette ekstra stas for oss som jobber her.

 

Bilde av innglasset kontorlandskap i Sluppenveien

 

Brenner for  lokalmiljøet

I tillegg til å jobbe for at du skal få gode strømavtaler er vi opptatt av å gi tilbake til distriktet vårt. Hver måned deler Kari på markedsavdelingen ut overtrekksjakker og gensere til lag og foreninger i Trøndelag. Dette gjør vi fordi vi er opptatt av at alle barn får mulighet til å oppleve tilhørighet og fellesskap gjennom lokale lag og foreninger. En felles overtrekksjakke eller genser kan være et lite bidrag til at alle blir inkludert.

Vi er også samarbiedspartner til flere store klubber i Trøndelag - både i nord og i sør. Vi sponser blant annet Ranheim Fotball, Stjørdals-Blink Fotball, Levanger Fotball, Levanger Håndball og mange flere. De lagene vi sponser mener vi er gode forbilder for barn og unge i regionen, og ved å sponse disse håper vi å gjøre en forskjell ved å bidra til aktivitetstilbudet i Trøndelag.

 

Gjennom TOBB og Dugnadspakken jobber vi for å bidra til trivsel i nærområdet til Trønderen. Totalt sett så har vi forhåpentligvis noe som alle våre kunder kan dra nytte av, uansett om du brenner for fotball, musikk eller blomsterkasser og sykkelstativ.

 

Ansatte i TrøndelagKraft som jobber i åpent kontorlandskap

 

Kom innom for en prat

En eller annen gang trenger du sikkert litt hjelp fra oss. Kanskje er det en faktura som er litt vanskelig å forstå, eller kanskje skal du flytte? Vi er tilgjengelig for deg med vår lokale kundeservice som svarer deg på alt du trenger å vite om strøm. Vi har åpent på telefon 735 06161 fra kl 8 - 20 alle hverdager. Hvis du har lyst til å få hjelp ansikt til ansikt er du velkommen innom i Sluppenveien for en prat, alle hverdager fra 8 - 15.30. Vi har både tid til overs og kaffe på trakteren.

 

To unge menn i TrøndelagKraft sine kontorer med hver sin kaffekopp

 

Kilder

Kjeldsberg.no

Wikipedia

 

Relatert