TIL Bedrift pil pil-hvit
TOBB

Nytt og fresht uteområde

Tidligere i vår oppfordret vi lokale boligselskap til å søke om årets dugnadspakke. Dette ble en suksess atter en gang, og flere borrettslag kan fryde seg over ekstra midler til et freshere uteområde.

Publisert: 03. juni 2022

Dugnadspakken er et tiltak som vi i samarbeid med TOBB gjennomfører hvert år for å bidra til økt trivsel i boligselskap og sameier. Her kan de søke om midler til små og store tiltak som beplanting, diverse utstyr som gressklippere og løvblåsere, utbedring av fellesareal, sittegrupper eller mat og drikke på selve dugnaden.

 

Les mer om Dugnadspakken her

 

Ny platting med levegg 

Sagbruket Borettslag søkte om støtte til å ferdigstille en platting. Støtten de fikk invilget ble derfor brukt til å kjøpe inn planker til levegg og beis til sittegruppe og platting. Dette har allerede blitt et sosialt samlepunkt for store og små. Senere i sommer har de planlagt å arrangere en grillkveld for alle beboerne på den nye plattingen.

 

 

Pizzafest i garasjen

Til tross for litt skiftende vær, ble det ble god stemning i Tiller Hageby B1 og B6 når sameiet kalte inn til årets dugnad. De fikk invilget midler til vedlikehold av utearealet. Og kunne samtidig friste med pizza og brus i bilgarasjen under dugnadsarbeidet. For uten mat og drikke duger heltene ikke! Resten av midlene gikk til innkjøp av en felles benk og diverse hageredskaper og blomster til å fiffe opp utearealet.