TIL Bedrift pil pil-hvit
TOBB

Trivsel på dugnaden med foodtruck fra Kompis

Søndre Flatåsen Borettslag fikk tildelt midler gjennom Dugnadspakken, og gjett om det ble stemning når foodtrucken fra Kompis kom rullende inn i borettslaget på dugnad. Under kan du lese tilbakemeldingen vi fikk fra styret.

Publisert: 07. juni 2019

På vegne av alle beboere i Søndre Flatåsen borettslag vil jeg takke for støtten fra Dugnadspakken og TrøndelagKraft! Det var stor stas å se Kompis` Foodtruck rulle inn i borettslaget og rigge seg til for å servere ivrige dugnadsdeltagere i dag.

 

Selv om smaken av sommer raskt gikk over til å bli en typisk trøndersk maidag med hagl og 3-4 grader, gjorde nok meldingen om gratis, nygrillet hamburgere at noen flere kledde på seg og tok turen ut for å hjelpe til på årets vårdugnad. Om ikke alle hadde fått med seg meldingen om servering på Facebook og på plakatene på postkassestativene, spredte den deilige grillukten seg raskt over borettslaget. 

Etter halvannen time med raking, kosting, søppelplukking og stussing av busker og trær, ble området rundt foodtrucken til et naturlig samlingspunkt for alle som deltok på dugnaden. Både store og små ble premiert med deilige hamburgere, med og uten salat, glutenfri, eggefri, eller med alt ønskelig tilbehør. Det var veldig gledelig å se og høre den gode stemningen som var i gata vår i dag!

 

 


Søndre Flatåsen borettslag skal straks sette i gang et større maleprosjekt, og all vår bygningsmasse må males igjennom denne sommeren. Størsteparten av arbeidet er satt bort til et profesjonelt malerfirma, men av økonomiske årsaker er det vedtatt at noe av arbeidet skal gjøres på dugnad av beboerne. Dette betyr at selv om vi nå er ferdig med den årlige vårdugnaden, er vi langt i fra ferdig med dugnadsarbeidet for denne sommeren. Jeg er helt sikker på at den positive dugnadsoverraskelsen vi fikk i dag, vil gi oss et godt utgangspunkt for videre samarbeid igjennom sommeren. Dugnadspakken har til hensikt å øke samhold, bidra til å stifte nye bekjentskaper og øke trivsel i boligselskapene. Jeg vil absolutt si at dette ble oppfylt i vårt borettslag i dag. Kanskje kan sommerens maledugnad bli en hyggelig opplevelse for noen flere etter dette…? Vi håper det!

 

Tusen takk for maten!
Nina Johnsen, Søndre Flatåsen borettslag

 

 

Les mer om Dugnadspakken.

Relatert