TIL Bedrift pil pil-hvit

Betalservice blir ny leverandør av Full Kontroll

Har du betalingstjenesten Full Kontroll, vil du fremover betale for denne tjenesten til Betalservice AS.

Dette blir nytt med Full Kontroll

Som din strømleverandør har vi ikke lenger mulighet til å sende faktura for tjenesten Full Kontroll. Vi og flere andre strømleverandører har fått beskjed om at vi ikke kan tilby våre kunder å betale et jevnt beløp for å dekke strømutgiftene.

Dette har blitt vedtatt av Reguleringsmyndighetene for Energi (RME). I praksis betyr det at strømleverandører ikke lenger kan utjevne strømkostnadene dine gjennom året, slik vi gjør med tjenesten Full Kontroll.

Samme tjeneste – ny leverandør

Vi ønsker at du som kunde fortsatt skal ha mulighet til å benytte deg av dette tilbudet. Å kunne betale et jevnt beløp hver måned gir en god forutsigbarhet for strømutgiftene, i et marked som er preget av usikkerhet og store prissvingninger.

Derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med vårt betalingsselskap Betalservice AS. De vil administrere betalingen din – og tilby tilsvarende tjeneste som vi i TrøndelagKraft tilbyr i dag.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Den viktigste forskjellen for deg vil være at du betaler til Betalservice. Når du betaler til dem gjør du opp for strømregningen din, og skal ikke betale noe til TrøndelagKraft.

Selv om betalingen foregår på denne måten, fortsetter du som kunde hos TrøndelagKraft akkurat som før. Du beholder strømavtalen og kundeforholdet ditt på vanlig måte hos oss i TrøndelagKraft. Selv om betalingen ikke går direkte til oss lenger, vil du fortsatt kunne se alle detaljene om strøm og nettleie slik som før.

Du vil betale til Betalservice på samme måte som du har gjort til TrøndelagKraft, men med nytt kontonummer. Hvis du har AvtaleGiro eller eFaktura blir dette automatisk med deg videre.

Om du ikke ønsker å fortsette med Full Kontroll kan dette enkelt avbestilles i Min side. Da vil du fortsette å få strømregninger fra TrøndelagKraft, men beløpet du skal betale vil da være for det faktiske strømforbruket ditt, som varierer fra måned til måned.

Din saldo

Fordi du betaler inn et jevnt beløp hver måned, vil det normalt være et avvik mellom hvor mye strøm du faktisk har brukt og hvor mye du har betalt. Dette kaller vi din saldo.

Hvis du velger å avslutte Full Kontroll og gå over til å få vanlige strømregninger, vil saldoen din måtte gjøres opp. Om du fortsetter med Full Kontroll, vil vi sørge for at saldoen din overføres fra TrøndelagKraft til Betalservice uten at du trenger å foreta deg noe.

 

Avtalevilkår for Betalservice