TIL Bedrift pil pil-hvit

Solcellepanel

Med solceller på taket kan du produsere din egen strøm. Hvordan er solforholdene hjemme hos deg? Søk i vårt solkart og se hva som skal til for å få solcellepanel der du bor.

Spar 5.500 kr!

Lanseringskampanje t.o.m. 30 april 2024.

Finn pris på solceller

Hvordan får du solceller på taket?

I vårt solkart er det lett å sjekke hvordan solforholdene er der du bor. Her kan du også beregne hvor mye strøm solcelleanlegget kan produsere, og hva prisen vil bli. Deretter kan du fylle ut et skjema og komme i kontakt med en rådgiver, som hjelper deg med den videre prosessen. Tjenesten blir levert i samarbeid med Solcellespesialisten.


 

Enova har en støtteordning for solceller

Gjennom Enova kan du søke tilskudd til å kjøpe solcelleanlegg. Støtterdningen er for private husholdninger, og hvor mye du får henger sammen med hvor mange kW solcelleanlegget ditt kan produsere.

 

Produser din egen strøm og reduser klimafotavtrykket

Når du får dekket noe av strømforbruket ditt med solcellepanel, reduserer du behovet for å produsere og frakte strøm hjem til deg. Derfor er solceller et godt tiltak for å redusere klimafotavtrykket ditt.


Lurer du på noe vedrørende solceller? 

Enten du vurderer å investere i solceller, er nysgjerrig på hvordan teknologien fungerer, eller har spesifikke spørsmål om installasjonsprosessen, kostnader, eller vedlikehold, får du svar på det her.