TIL Bedrift pil pil-hvit

Billig strøm

Alle vil ha billig strøm, men det er ikke alltid så enkelt å vite hva man skal velge. Finn ut hvordan du finner den beste strømavtalen med billig strøm og hva som påvirker strømprisene.

 

 

Billigste strømavtale

Det finnes mange strømavtaler og strømleverandører i Norge, men hvilken strømavtale gir billigst strøm? Hvis du velger en avtale med spotpris på strøm, vil dette normalt gi deg billigst strøm over tid. Men du vil også bli med på alle prissvingningene i markedet.

 

Ønsker du mer forutsigbare strømpriser, kan en variabel avtale vøre et alternativ. Da  betaler du litt mer over tid for å få en mer forutsigbar strømpris. I tillegg sikrer du deg mot de høyeste pristoppene på vinteren.

 

Det finnes også avtaler som gir deg fastpris på strøm, hvor man betaler samme pris per kWh som brukes hele året. Vi tilbyr ikke fastpris på strøm.

Her kan du lese mer om valg av beste strømavtale

 

Bytt strømleverandør for å få billig strøm

Er du ikke fornøyd med din strømavtale, er det enkelt å bytte strømleverandør. Ved å gjøre dette er det også en stor sjanse for at du kan spare penger. Alt du trenger å gjøre for å bytte strømselskap er å velge den strømavtalen du ønsker hos din utvalgte strømleverandør. Den nye strømleverandøren din ordner resten.

Du kan lese mer om hvordan du går frem for å bytte strømleverandør og strømavtale på våre nettsider.

 

Husk at du betaler både strøm og nettleie

Nettleie er det du betaler for transport av strømmen hjem til deg, og er derfor noe alle må betale uavhengig av strømleverandør. Dette er en utgift som kommer i tillegg til prisen du betaler for strøm du bruker. I dag får de fleste både nettleie og strøm på én og samme regning, så det er enkelt å holde oversikt over den totale prisen du betaler for strømmen. Her kan du lese mer om strøm og nettleie.

 

Dagens strømpris

Dagens strømpris justeres hver dag, og vil variere avhengig av hvor i landet du bor. Pris for strøm i Trondheim vil derfor være en annen enn pris for strøm i Oslo. Om strømmen er dyr eller billig påvirkes blant annet av tilbud og etterspørsel. Det vil si hvor mye strøm som produseres og hvor mye som forbrukes. Fordi produksjonen av strøm ofte er avhengig av vær og vind, spiller dette også inn på strømprisen. På våre sider kan du finne ut dagens strømpris basert på ditt årlige strømforbruk.

 

Fordeler som strømkunde i TrøndelagKraft

I TrøndelagKraft er vi opptatt av at våre kunder er fornøyde, og vi jobber derfor for å være den billigste strømleverandøren med gode strømpriser, bidra til lokalmiljøet og ved å gi deg som kunde noen ekstra fordeler. Hos oss får du:

Se våre kundefordeler