TIL Bedrift pil pil-hvit

Velg strømavtale

Velg strømavtale

Finn den strømavtalen som passer deg best:

TrøndelagKraft Spotpris

Strømavtalen TrøndelagKraft Spotpris følger markedsprisen. Samlet over tid gir dette deg lave kostnader!

TOBB Garanti

Strømavtalen for deg som er TOBB medlem, sitter i styret eller bor i et TOBB boligselskap. TOBB Garanti er din garanti mot høye strømpriser. Benytt deg av din medlemsfordel og få en trygg strømavtale med 15% rabatt på månedsbeløpet. 

Trønderavtalen

Trønderavtalen passer for deg som ønsker en forsikring mot høye strømpriser. Strømprisen skal alltid være lavere enn prisen på tilsvarende strømavtaler hos de 5 største konkurrentene. 

EuroBonus-avtalen

Reiser du mye, eller vil du reise mer? Med EuroBonus-avtalen får du 5000 EuroBonus-poeng ved bestilling. Pluss 3000 ekstrapoeng per år du er kunde!

Solstrøm for solcellepanel

Solstrøm er avtalen for deg som produserer strøm selv med solceller. Du selger til oss når du har strøm til overs - og kjøper av oss når du har behov for det!

 

Hvordan bytte strømavtale?

Alt du trenger å gjøre er å bestille, så tar vi oss av resten. Når bestillingen er registrert sørger vi for at strømavtalen din blir sagt opp med den leverandøren du har i dag.

 

Hva slags strømavtale lønner seg?

Mange kunder velger spotpris, fordi en slik strømavtale gir lave priser over tid. Ønsker du mer forutsigbarhet kan Garantistrøm være et godt alternativ. Vi er opptatt av at du som kunde får den avtalen som passer deg best. Vår lokale kundeservice er tilgjengelig fra 8 til 20 alle hverdager og hjelper deg gjerne om du har spørsmål.