TIL Bedrift pil pil-hvit
TOBB

Dugnadspakke til Dalsenget

Dalsenget Borettslag fikk ny Stavne benk gjennom Dugnadspakken - et bidrag de ser frem til å bruke gjennom sommermånedene. Les mer om hvordan 60-års jubilanten gjennomfører dugnad med stor suksess.

Publisert: 11. juni 2019

- Onsdag 15. mai var det tid for å samles til dugnad i Dalsenget borettslag. Etter en lang vinter gjøres uteområdene i stand for sommeren. Det klippes busker, rakes løv, fjernes ugress og plantes nye hageblomster. Borettslaget har lang tradisjon med å arrangere dugnad, og oppmøtet er tradisjonelt bra. Styret legger en del arbeid ned i å arrangere dugnaden. Utstyr skal være på plass, samt hva som bør tas unna av oppgaver. Arbeidsoppgavene er varierte slik at alle skal ha mulighet for å delta. Vi ønsker å legge til rette for at det blir en god opplevelse for alle fremmøte, og det skal være en arena for å treffe gamle og nye naboer. I år var vi heldige med sol og 18 grader! I forbindelse med dugnaden bestiller vi hvert år containere, slik at beboerne kan kaste ting som har samlet seg opp gjennom året. Et ryddig og trivelig borettslag settes pris på året rundt!

 

 

Suksess med ny benk

Borettslaget har en stor og flott plen mellom de to blokkene. Plenen blir ikke så mye brukt, da vi lenge har manglet utemøbler. Derfor var gleden stor da vi fikk tildelt en flott Stavne benk gjennom dugnadspakken. Benken er i heltre og kom beiset og klar. Det er plass til 8-10 personer. Det var en god gjeng som etter endt dugnad nøt pizza og brus på vår flotte nye utebenk! Vi ser frem til å bruke den gjennom sommermånedene.

 

60-års jubileum

I år er borettslaget vårt 60 år. Borettslaget er et av TOBBS eldste borettslag. I august vil det markeres med et jubileum hvor andelseiere og beboere blir invitert til hagefest med tapas, kaffe og kaker. Da kommer benken til god nytte og vi gleder oss!

 

Hilsen fra styret, Dalsenga Borettslag

 

Les mer om Dugnadspakken

 

Relatert