TIL Bedrift pil pil-hvit
TOBB

TOBB Dugnadspakken 2020

Dugnadspakken 2020 er vel gjennomført, og også i år var det mange som ønsket seg en oppgradering av fellesområdene sine.

Publisert: 06. august 2020

Dugnadspakken er et tiltak som vi i samarbeid med TOBB gjennomfører hvert år for å bidra til økt trivsel i boligselskap og sameier. Her kan de søke om midler til små og store tiltak som beplanting, diverse utstyr som gressklippere og løvblåsere, utbedring av fellesareal, sittegrupper eller mat og drikke på selve dugnaden.

 

Sittegrupper og beplantning

Også i år kom det inn mange søknader, og spesielt for året var at flere borettslag søkte om sittegrupper og beplantning til fellesområder.  

 

Borettslagene Stabellsveg 15, Stabellsveg 1, Kolstadflaten Borettslag og Solplassen Borettslag søkte alle om benker og bord til sine fellesareal, og de fikk innvilget støte til sittegrupper fra Stavne. Stavne er ett kommunalt foretak som hjelper folk med ulike utfordringer ut i arbeid, og derfor ble nettopp de valgt ut som leverandør til Dugnadspakken.  

 

 

 

Oppgradering av takterrasse 

Fire andre borettslag som søkte om beplantning, fikk tildelt planter fra Hammer Planteskole og Hagesenter.

Hos Sameiet Liljendal skal takterrassen oppgraderes til å bli et møtested, slik at både voksne, barn og ungdommer vil søke dit for sosialt samvær, lek og forskjellige andre aktiviteter, f.eks. knyttet til hagestell. De fikk innvilget midler til oppgraderingen, og vi ser frem til å følge prosjektet fremover.

 

Les mer om Dugnadspakken her

Relatert