TIL Bedrift pil pil-hvit

Følg ditt strømforbruk her og nå!

Vet du hvor mye strøm du bruker for øyeblikket? Med TrøndelagKraft Puls kan du sjekke strømforbruket i sanntid og ta sparingen et steg videre.

 


 

Ta kontroll over forbruket ditt


TrøndelagKraft Puls er en liten boks du kobler til strømmåleren – så du kan følge med på forbruket akkurat nå, direkte i Trøndelagkraft-appen. Dette er et svært godt verktøy for å redusere strømregningen. Når du får oversikt over hvordan ulike enheter i hjemmet ditt bruker strøm, kan du optimalisere forbruket ditt, samtidig som komforten opprettholdes. Pulsmåleren og månedsbeløpet betales enkelt over strømregningen.

Pris for TrøndelagKraft puls: 795,- + frakt


Pris for tjenesten: 29,-mnd


Tjenesten forutsetter at du har en strømavtale hos TrøndelagKraft. Bestill Trøndelagkraft Puls

 


Stabil tilgang gjennom mobilnettet

Trøndelagkraft Puls sender data ved hjelp av mobilnettet. Det betyr at boksen like gjerne kan brukes på hytta som hjemme, så lenge det er mobildekning der du skal bruke den. Du får rask og stabil tilgang til strømforbruket ditt gjennom både 4G og 5G.

 

Kom i gang på 1-2-3


Slik får du live strømforbruk i appen:

1) Kontakt ditt nettselskap

På grunn av personvern er det kun nettselskapet som kan åpne dataene i strømmåleren din for deg. Ring nettselskapet ditt eller gå inn på deres nettsider for å åpne "HAN-porten". Dette er gratis, og tar vanligvis bare noen få minutter fordi det gjøres elektronisk.

2) Koble til TrøndelagKraft Puls

Så snart porten er åpen, kan du koble til din nye Pulsmåler. Dette gjør du enkelt selv ved å plugge ledningen fra Pulsmåleren til strømmåleren.

3) Aktiver abonnementet

Når Puls-måleren er koblet til kan du gå inn i TrøndelagkKraft-appen og aktivere abonnementet. Da vises forbruket live i appen!