TIL Bedrift pil pil-hvit
Sponsor

På lag med Byåsen/Kolstad

TrøndelagKraft inngår samarbeidsavtale med Kolstad Håndball og Byåsen Håndball Elite som hovedsamarbeidspartner Allianse.

Publisert: 17. januar 2021

Samarbeidsavtale fra 1. januar 2021

Avtalens varighet er i første omgang på to og et halvt år (ut sesongen 22/23), med opsjon på forlengelse i inntil tre år. 
Nå kan du se Byåsen og Kolsttad sine hjemmekamper TrøndelagKraft-tribunen, hvor du som strømkunde får 2 for 1 på billetter, og i pausen kan du kjøpe kaffe i TrøndelagKraft-kiosken.

 

 

Bildet er tatt fra den digitale kontraktseansen. Over til venstre Kristin Garnes, daglig leder i Byåsen Håndball Elite og Kari Aarnes, markedsansvarlig i TrøndelagKraft. Under t.v. Jostein Sivertsen, daglig leder i Kolstad Håndball, Vegard Selven, markedsansvarlig i Kolstad Håndball og innfelt ned til høyre, Vegard Sjøvold, salgssjef i TrøndelagKraft.

 

Vi spiller på lag med trønderhåndballens to flaggskip

Om avtalen sier Markedsansvarlig i TrøndelagKraft, Kari Aarnes:
- TrøndelagKraft er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. Som Midt-Norges ledende strømselskap ønsker vi å vise barn og unge at det nytter å stå på, og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Dette budskapet vil bli ytterligere forsterket nå som vi skal spille på lag med Byåsen Håndball Elite og Kolstad håndball.

 

Byåsen og Kolstad har et uttalt mål om å fylle hallen og bringe håndballtrofeer tilbake til Trøndelag. Gjennom et langsiktig samarbeid skal de bygge stein på stein for å nå sine mål. Dette er en reise som vi både kjenner oss igjen i, og som vi er svært stolte av å være en del av når vi nå inngår samarbeidsavtale med trønderhåndballens to flaggskip; Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball.

Nå inngår vi et samarbeid som vil komme både supportere og strømkunder til gode med nye og attraktive fordeler, og vi gleder oss til fortsettelsen!

 

Du kan også lese om saken på kolstad-håndball.no

Relatert