TIL Bedrift pil pil-hvit
TOBB

Sommer i nyoppusset bakgård

TOBB Dugnadspakken er gjennomført, og mange borettslag har også i år fått midler til øke trivselen i nærmiljøet sitt. Beboerne i Arilds Gate brukte sine midler til møblement for å pynte opp bakgården etter en skikkelig oppgradering.

Publisert: 21. juni 2021

Nå har vi fått bilder og oppdatering fra beboerne i Arilds Gate, og de har virkelig skapt et flott uterom for å nyte lange sommerdager.

 

 

Dette er hva Malene i Arilds Gate skriver om støtten som de fikk da de søkte om midler gjennom Dugnadspakken:

 

- "De gamle små plattingene i bakgården var helt råtne og overmodne til å byttes ut. Jeg var i det kreative hjørnet og tegnet en helt ny planløsning og vi satte i gang rivningen på selve dugnadsdagen. Noen luka bed, andre malte gjerde og noen stod for vaffellagingen. Selv om temperaturen var så som så så var stemningen på topp!

Ingen hadde byggeerfaring fra før så vi var redd vi hadde vært vel ambisiøs med den organiske formen på terrassen. Etter flere ukers hard jobbing og mye læring var vi endelig ferdige og vi må si oss svært fornøyde, faktisk over all forventning! 

 

Takket være TOBB og TrønderlagKraft fikk vi smykket det hele med åtte nye fine stoler, en skikkelig kul og deilig hengestol og en putekasse. Nå gleder vi oss til resten av sommeren i den "nyoppussede" bakgården vår!"

 

 

 

Vi i TrøndelagKraft synes dette ble veldig fint, og håper at denne flotte bakgården kan være til inspirasjon for andre borettslag. 

Om dere ønsker å søke om midler gjennom Dugnadspakken, finner dere mer informasjon her. 

Relatert