TIL Bedrift pil pil-hvit
App

Smart lading av elbil

Kjører du elbil eller ladbar hybrid? Med TrøndelagKraft-appen får du full oversikt over ladingen av bilen, og du kan også se statistikk for hvor mye ladingen koster.

Publisert: 21. januar 2022

Med TrøndelagKraft-appen kan du koble seg direkte opp mot ladesystemene til elbilen din. Per nå har vi støtte for 18 forskjellige bilmerker i appen og flere bilmerker vil støttes etterhvert.

 

 

Last ned i App Store           Last ned i Google Play

 

 

Hva er smart lading?

I appen kan du velge når du ønsker at bilen skal være ferdig ladet, og styre ladingen til de timene strømmen er billigst.

Vi vet hvor mye du har ladet bilen din, og derfor kan vi også si noe om hvor mye lasten har kostet deg. Så snart du har koblet elbilen din mot appen vår kan vi vise deg statistikk dag for dag, måned for måned og år for år.

Vi gir deg også oversikt over hvor mye du har ladet hjemme og borte. For eksempel via hurtiglader eller på jobben.

Du vil også se hvilke timer smart ladning er planlagt, og hvor mye du har spart på å bruke denne funksjonen. Du får også opp et varsel om at smart ladning ikke blir utført.

 

 

Koble opp ladeboksen

Har du en hjemmelader fra Easee, Zaptec eller Wallbox kan du koble opp denne i TrøndelagKraft-appen, og du kan se forløpig ladestatus og ladehistorikk. Det vil komme støtte for flere ladeboks-merker etter hvert

 

TrøndelagKraft app på mobil

 

Få full oversikt med TrøndelagKraft-appen

Dette er bare en av mange funksjoner som du finner i TrøndelagKraft-appen, og vi jobber stadig med å utvikle appen slik at du får tilgang til smarte tjenester som gir deg oversikt og kontroll over ditt strømforbruk. Les mer om TrøndelagKraft-appen her

 

 

Last ned i App Store           Last ned i Google Play

Relatert