TIL Bedrift pil pil-hvit
Sponsor

Samlingsplassen ble oppgradert

Gunnes Grendalag har virkelig fått til mye for pengene som de fikk tildelt av TrøndelagKaft høsten 2018.

Publisert: 21. mai 2019

Gunnes Grendalag i Rennebu søkte om midler til oppgradering av samlingsplassen sin, og her er en oppsummering fra Grethe i grendalaget; 

 

- Da har pengene vi fikk fra TrøndelagKraft før jul blitt brukt til fornying og oppgradering/oppussing av samlingsplassen vår Jelan.

Vi har fått skiftet ut den gamle skigar`n som var oppråtna med nytt gjerde av villmarkspanel. I tillegg har vi fått ryddet noe skog/trær fra området, og vi har beisa gapahuken, bodene og benkene. Det er også blitt etablert en sandkasse av en gammel robåt i tre, som blir ett lekealternativ for de yngste barna i grenda vår.
Det at vi fikk disse midlene og har kunne gjort dette med samlingsplassen vår er gull verdt. Vi har ikke noe forsamlingshus eller grendahus, men denne plassen med gapahuk er vårt samlingssted – og det at vi får holdet den istand og da med kjærkomne midler fra dere er bra. Folket i grenda stiller opp på dugnad kveld etter kveld, og det gjør noe med stemninga, når vi ved kaffepausene kan se på alt vi får til.

Så tusen takk for gode midler 😊

Relatert