TIL Bedrift pil pil-hvit
Sponsor

Støtte til samlingspunkt i bygda

Da innbyggerne i kretsen savnet et samlingspunkt i bygda, tok Innset og Ulsberg Grendalag grep og kjøpte de nedlagte butikklokalene på Innset.

Publisert: 13. november 2018

Som mange andre små bygder, sliter Innset med nedleggelser. I fjor ble også barnehagen og skolen lagt ned, og innbyggerne i kretsen savnet et samlingspunkt.

 

I 2010 tok Innset og Ulsberg Grendalag grep og kjøpte de nedlagte butikklokalene på Innset. Lokalene stod tomme i mange år før de til slutt vedtok å starte et marked i lokalene for å skape en sosial samlingsplass med ulike aktiviteter. 

 

Under kan du lese et utklipp av søknaden vi fikk fra Innset og Ulsberg Grendalag:


- Tanken er at dette skal være et sted hvor folk kan treffes, og en arena vi kan markedsføre kretsen vår. Vi håper vi får med oss noen lokale aktører som kan selge sine varer, og opprette et galleri med bilder/foto fra lokale hobbykunstnere. Vi håper også å få med oss Innset husflidslag. Grendalaget vil ha kaffesalg og salg av antikk og brukt til inntekt for Grendalaget. Vi tenker i første omgang å ha åpent annenhver lørdag. Vi håper også å kunne arrangere strikkekaffe, historiekvelder og andre arrangement som favner folk i alle aldre. Vi ønsker også å kunne holde foredrag ol i lokalene, og ønsker oss en prosjektor. I forbindelse med dette prosjektet, trenger vi midler for å kunne kjøpe inn maling, gardiner, kaffetrakter, kaffekanner, vaffeljern, ny servant på toalettet, renholds artikler etc. En prosjektor står også på ønskelisten. Alle forberedelser før oppstart vil utføres på dugnad, og bemanning de dagene det er åpent vil også skje på dugnad.

 

Bidrag på 20.000 kroner

 

TrøndelagKraft bidrar med 20.000 kroner til Innset og Ulsberg Grendalag og ønsker de lykke til i arbeidet med å skape felleskap og aktivitet i bygda.

Relatert