TIL Bedrift pil pil-hvit
Sponsor

Stiftelsen Norsk Luftambulanse fikk 50.000 i julegave

Julekalenderen til TrøndelagKraft er populær i desember. Hver dag frem til julaften gir vi 5000 kroner til en heldig vinner, og 5000 kroner til en veldedig organisasjon. Totalt gir vi bort 285 000 kroner til både privatpersoner og veldedige organisasjoner.

Publisert: 04. januar 2019

Foto: Fredrik Naumann. Fra øvelse i Hallingdal.

 

Valgte Norsk Luftambulanse som hovedvinner

Den heldige vinneren på julaften får, i tillegg til pengepremien, velge seg ut en veldedig organisasjon som skal få 50.000 kroner fra TrøndelagKraft. Og det var med stor glede at valget i år på falt på Norsk Luftambulanse.

 

Norsk Luftambulanse er avhengig av private innsamlede midler for å kunne utvikle metoder og teknologi som kreves for å redde flere liv.

 

Takker for støtten

I en kommentar til TrøndelagKraft understreker Erland Kroken i Norsk Luftambulanse akkurat dette:

 

– Stiftelsen Norsk Luftambulanse er ydmyke og svært glade for en slik livsviktig gave.

Dette gjør at vi kan jobbe videre for å redde enda flere liv. Vår oppgave er å sørge for at enda flere pasienter skal overleve når de blir skadet eller plutselig syke utenfor sykehus. Til det trenger vi å forske og utvikle. Det kan vi gjøre fordi vi får støtte. Tusen takk!

 

Hvis du også ønsker å bidra til Norsk Luftambulanse finner du mer informasjon her:  https://norskluftambulanse.no/stott-oss/

 

Les mer: Her finner du alle vinnerne av julekalenderen i 2018.

Relatert