TIL Bedrift pil pil-hvit

Strømleverandør

Strømmarkedet og strømprisene er i stadig endring, og prisforskjellene mellom hver strømleverandør kan være betydelige. Her finner du alt du trenger å vite om å sammenligne strømleverandører, bytte strømselskap, hvordan finne den billigste strømavtalen samt annen nyttig info om strøm.Strømleverandører i Norge

Det finnes over 100 forskjellige strømleverandører i Norge, og det kan derfor være vanskelig å bane seg vei i mylderet av tilbud for å finne frem til den beste leverandøren. Strømprisene påvirkes både av hvor mye strøm du bruker og hvor i landet du befinner deg, så hvem som er den billigste strømleverandøren med den beste avtalen for akkurat deg vil derfor variere.

For å finne det beste strømselskapet tilpasset ditt strømforbruk, gjør du dermed lurt i å sammenligne strømleverandører med ulike avtaler og strømpriser.


Bytte strømleverandør?

Det er veldig enkelt å bytte strømleverandør, og har du ikke bundet deg til noen avtale hos din nåværende leverandør, så koster det deg heller ingenting. Hvis du velger strømavtale hos et annet strømselskap enn det du har i dag, kan du faktisk spare penger. Har du aldri før byttet strømleverandør, har du derfor svært god grunn til å vurdere dette nå.


Etter du har sammenlignet tilbud og funnet den beste strømleverandøren for deg, er alt du trenger å gjøre å opprette en strømavtale hos det nye selskapet. Din nye leverandør vil så si opp din gamle strømavtale for deg, slik at du ikke behøver å tenke på dette. Deretter er det bare å vente på å få neste regning for billig strøm i posten

Vær oppmerksom på at en strømregning inneholder kostnader for både strøm og nettleie. Nettleie er noe alle strømkunder må betale, og varierer ut ifra hvor i landet du bor. Selv om du kan bytte strømleverandør, er det ikke mulig å bytte nettleverandør, fordi strømnettet i Norge er en monopolvirksomhet. Valg av strømleverandør har derfor ikke noe å si for denne delen av strømregningen.


Strømavtale med gode fordeler

Med strøm fra TrøndelagKraft i stikkontakten får du ikke bare gode strømavtaler og billig strøm, men også flere andre fordeler i lokale rabatter og tilbud. For å gjøre det enkelt for deg å holde oversikt over kundefordelene dine, har vi laget en fordelsapp. Her har du alltid tilbudene lett tilgjengelig.

 

Her kan du lese mer om fordelene du får som strømkunde av oss

 

TrøndelagKraft som strømselskap

TrøndelagKraft er lokalisert på Sluppen i Trondheim, med ca 90 ansatte. Vi leverer strøm til hele Trøndelag. Vi er opptatt av å støtte lokalmiljøet, og vi deler derfor ut sponsormidler til gode formål i Trøndelag hvert år.

Vi tilbyr kundefordeler, og lanserer snart en ny app med funksjoner for smart strømstyring, forbruksoversikt, smart lading og mye mer.