TIL Bedrift pil pil-hvit

Strømleverandør i Trondheim

Prisen på strøm påvirkes av de samme faktorene i hele landet – tilbud og etterspørsel, vær og vind og hvor i landet du befinner deg. Så hvordan velger du riktig strømleverandør i Trondheim?

 

TrøndelagKraft leverer strøm med gode priser i Trondheim! Som strømleverandør i Trondheim kjøper vi, som alle andre strømleverandører, strøm på den nordiske strømbørsen, Nordpool og selger den videre til deg som kunde.

 

Strømpriser i Trondheim

Strømnettet i Norge er delt inn i 5 regioner med ulike strømpriser. Dette er fordi elektrisk kraft ikke kan lagres, og det er nødvendig med likevekt i forbruk i alle områder hele tiden. Trondheim ligger i strømregionen Midt-Norge, eller N03. Her ser du hva strømprisen i Trøndelag er i dag. 

Ønsker du mer informasjon om hva som påvirker strømprisene, kan du lese mer om dagens strømpris her. 


Bytte strømleverandør?

Har du en annen strømleverandør og ønsker å bli kunde hos oss? Det eneste du trenger å gjøre er å velge strømavtale, så ordner vi resten!

 

Vi har flere gunstige strømavtaler som du kan velge mellom

Spotpris er strømavtalen som følger prisen i strømmarkedet, og er for deg som ønsker rimeligere strøm over tid og kan tåle svingningene i markedet.

Ønsker du mer forutsigbarhet kan du velge strømavtalen Forutsigbar. Med denne strømavtalen fastsettes prisen for minimum to uker. Du får varsel før vi prisen endres, og dermed vet du alltid hva du skal betale for strømmen. 

 

Lurer du på hva som skjer videre i prosessen etter at du har valgt strømavtale? Les hvordan
bytte av strømleverandør fungerer.