TIL Bedrift pil pil-hvit
Sponsor

Alle har et talent - hva er ditt?

Ved å støtte topp og bredde i Trøndelag, vil vi vise barn og unge at det nytter å stå på, og at å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Samtidig som vi gjør dette via våre sponsorater, har vi også muligheten til å bruke stemmen vår til å motivere og inspirere alle trøndere til å finne noe de har talent for - og vise det fram. Det har vi gjort i vår nye film «Kraft til talentet».

Publisert: 31. august 2021

I kampanjen har vi fått med oss våre sponsor-klubber; Ranheim Fotball, Kolstad Håndball, Byåsen Håndball Elite, Sunniva Hofstad, Levanger Fotball og Stjørdals-Blink, i en film som viser frem både topp og bredde. I tillegg til disse ser du Trøndersporten Basse og flere klubber og foreninger som har mottatt overtrekk fra oss. Blant annet Åset Skolekorps, Klæbu Speidergruppe, Skaun IL Skiskyting, Tiller Lions Basketball og Trondhjems Tennisklubb TFO Øya.

 

 

Gir kraft til talentet – uansett nivå

Som lokalt kraftselskap er TrøndelagKraft opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, og bidra med midler til både bredde og topp.

- Samtidig som vi gjør dette via våre sponsorater til lag og foreninger i Trøndelag, har vi også muligheten til å bruke stemmen vår til å motivere og inspirere alle trøndere til å finne noe de har talent for - og vise det fram sier Kari Aarnes, markedssjef i TrøndelagKraft.
For oss er ikke et talent bare de som står øverst på pallen i internasjonale mesterskap, men alle som har funnet en aktivitet som gir dem glede i hverdagen, fortsetter Kari. 

 

Inkludering og mangfold

“Vi gir hele TrøndelagKraft” er slagordet vårt, og denne kampanjen skal forsterke dette budskapet, gjennom å løfte frem de lagene og foreningene som gjør en ekstra innsats for at alle trøndere skal få mulighet til å finne og utøve sitt talent.

- Gjennom våre engasjement i blant annet Stjørdals-Blink og Ranheim Fotball forankrer vi denne filosofien. Disse klubbene jobber aktivt med henholdsvis inkludering av flyktninger og kjønnsbalanse i idretten, noe vi har et sterkt ønske om å bidra til, sier Kari.

 

 

Setter retning for fremtiden

Kampanjen er ikke bare et markedsstunt, men skal sette retning for selskapet fremover.

- Vi ønsker i større grad å fremme bredde i aktiviteter for barn og unge, og slik bidra til at trønderne kanskje får øynene opp for de aktivitetstilbudene som finnes i Trøndelag, forklarer hun og fortsetter:

 

- Vi jobber aktivt med klubbene, også etter at sponsorpengene er utbetalt, for å lykkes med nettopp dette. Vi bistår dem i etterlevelsen av FNs bærekraftsmål og gjennomfører aktiviteter som bidrar til å skape trivsel og løfte nærmiljøet rundt klubben. Vi har også et høyt fokus på at idretten skal være for alle, uavhengig av oppvekstsvilkår og andre forskjeller. Et konkret tiltak vi gjør her, er at man kan om å få sponset overtrekksdrakter til sitt lag, noe som er med på å utjevne synlige forskjeller blant barn og unge, avslutter Kari.

 

 

TrøndelagKraft håper at kampanjen “Kraft til talentet” kan bidra til å sette fokus på hvordan man som medmenneske og trønder kan bidra til at alle kan finne sitt talent, og dyrke dette uavhengig av ulike forutsetninger, og inspirere alle til å prøve noe nytt. Kanskje du har et skjult talent?

 

Se filmen vår på Facebook

Relatert